Samenwerking


Hoornwijck Groep heeft haar fundament in de dienstverlening aan het Midden- en Kleinbedrijf in de regio Groot Haaglanden. Met haar jarenlange ervaring is Hoornwijck Groep één van de toonaangevende dienstverleners voor bedrijfseconomische en fiscale ondersteuning van bedrijven in deze sector. Niet alleen het MKB kan bij Hoornwijck Groep terecht, ook de particuliere cliënt wordt ondersteund bij de aangiften inkomstenbelasting of anderszins fiscaal advies.

Hoornwijck Groep heeft een breed dienstenpakket. Naast de traditionele administratiediensten kunt u ook terecht voor meer specialistisch advies op fiscaal gebied maar ook op het gebied van de personeels- en loonadministratie en ICT.
Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.

p5 pensioenen

P5 Pensioen, welke diensten bieden wij aan?
De diensten die wij aanbieden staan geheel in het teken van pensioen. Van beheer tot consultancy, alles in heldere en duidelijke taal. Het beheersen van uw risico's staat daarbij centraal.

De 5 P's in P5 Pensioen zijn tevens de oorsprong van onze naam. Naast de bekende 5 P's in marketing zijn er nu ook de 5 P's in pensioen. Voor meer informatie verwijs ik graag naar de website.